به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، نمایندگان مجلس شورای اسلامی امروز (سه شنبه ۱۱ آذر) در جلسه علنی مجلس و در جریان بررسی جزئیات طرح اقدام راهبردی برای لغو تحریم ها و صیانت از منافع ملت ایران با ماده ۴ و ۵ آن موافقت کردند.
در ماده ۴ این طرح آمده است:
سازمان انرژی اتمی مکلف است نسبت به بهره برداری از کارخانه تولید اورانیوم فلزی در اصفهان طی ۵ ماه از تصویب این قانون اقدام کند.
همچنین در ماده ۵ این طرح آمده است: سازمان انرژی اتمی ایران مکلف است، در راستای بند ۴ قانون اقدام متناسب و متقابل دولت جمهوری اسلامی ایران، همزمان با عملیات بهینه سازی و راه اندازی عامل واکنش (راکتور ) ۴۰ مگاواتی آب سنگین اراک، نسبت به طراحی یک عامل واکنش (راکتور) آب سنگین ۴۰ مگاواتی جدید با هدف تولید همسانهای پایدار (رادیو ایزوتوپ) بیمارستانی با جدول زمانبندی اقدام کند و جدول زمان بندی این موضوع را ظرف یک ماه پس از تصویب این قانون به اطلاع مجلس شورای اسلامی برساند.
به گزارش فارس، کلیات طرح اقدام راهبردی برای لغو تحریمها و صیانت از منافع ملت، امروز و با رای ۲۵۱ نماینده، پاسخ قاطع جمهوری اسلامی به ترور شهید محسن فخری زاده دانشمند هستهای – دفاعی بود.
انتهای پیام/
نظرات