به گزارش جامعه نیوز:
بیمارستان رضایی دامغان؛ وعدههای مکرر و انتظار مردم!
خبرگزاری فارس- دامغان: مشکلات بخش بهداشت و درمان سبب شده است تا شماری از مردم با راهاندازی کمپینی در «فارس من» از مسؤولان استان سمنان درخواست کنند تا بیمارستان رضایی دامغان را دوباره راهاندازی کنند؛ اگر با این خواسته همنظرید، «اینجا حمایت کنید».
مردم میگویند: شهرستان دامغان تا چند سال قبل دارای دو بیمارستان بود؛ بیمارستانهای رضایی و ۱۱ محرم.
پس از تخریب بیمارستان ۱۱ محرم در طرح گسترش فضای سبز در دامغان، متأسفانه این شهرستان ۱۰۰ هزار نفری صرفاً دارای یک بیمارستان شد.
متأسفانه این روزها مردم به دلیل کرونا و ترس از آلودگی در تنها بیمارستان شهر، یا برای درمان به شهرهای مجاور رفته یا قید درمان خود را میزنند.
طبق اعلام نماینده مردم دامغان در مجلس، وعده راهاندازی و احیای بیمارستان رضایی توسط وزیر بهداشت داده شد؛ اما وعده اختصاص بودجه برای این امر در سال ۱۴۰۱ داده شده است.
مردم از مسؤولان خواستهاند تا نسبت به عملی شدن سریع این خواسته برحق مردم مظلوم این شهرستان، پیگیریهای لازم را انجام دهند؛ چون تنها بیمارستان شهر در خدمت بیماران کرونایی قرار گرفته است.
وعده چهارباره!
مهدی بندرآبادی، فرماندار شهرستان دامغان در همین باره اظهار کرد: طولانی شدن برخی مباحث در شهرستان و انجام برخی مقایسههای شهرستانی در فضای مجازی موجب گلایهمندی و اعتراضات مردم است.
بندرآبادی بیان کرد: وعده چهارباره بهرهبرداری از مجموعه دیالیز طبقه دوم بیمارستان برادران رضایی دامغان که تاکنون محقق نشده، موجب دلخوری و گلایهمندی مردم است.
نگرانی جدی داریم
علیاکبر علیزادهبرمی، نماینده مردم دامغان در مجلس نیز بیان کرد: نسبت به تغییرات و تصمیمات اتخاذشده در خصوص بیمارستان برادران رضایی نگرانی جدی داریم.
او ادامه داد: تکمیل بیمارستان ولایت دامغان مورد تأکید و لازم است تا اقدامات مرتبط با راهاندازی بیمارستان رضایی دامغان بهعنوان مرکز درمان بیماریهای خاص هر چه سریعتر اجرایی شود.
دغدغه نماینده مردم را رفع کنید
علیرضا آشناگر، استاندار سمنان هم با اشاره به اینکه موارد مطرحشده توسط مسؤولان شهرستان دامغان و همچنین مسؤولان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی سمنان بهعنوان یک دغدغه جدی مطرح بوده که به دلیل مواجهه با دغدغههای عمومی مردم در طی روزهای اخیر قدری افزایش یافته است، گفت: به هیچ وجه خدمات ارائهشده توسط نظام اسلامی در شهرستان دامغان نباید مورد چشمپوشی قرار گرفته و نادیده فرض شود.
او افزود: حاکمیت در شهرستانها فرصتهایی برای خدمت به مردم ایجاد کرده که از این بابت، هیچ منتی بر کسی نداریم و آن را وظیفه خود میدانیم.
استاندار سمنان گفت: خدمات ارائهشده در شهرستان دامغان، خدمات قابلتقدیری است؛ اما مشکلاتی نیز وجود دارد که باید تلاش کرد تا این مشکلات برطرف شود.
آشناگر از مسؤولان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی سمنان خواست تا دغدغهمندی نماینده مردم شهرستان دامغان در مجلس شورای اسلامی در خصوص بیمارستان برادران رضایی را رفع کند.
اعتبار خاصی ابلاغ نشده!
نوید دانایی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان سمنان اما میگوید: خدماترسانی در حوزه بهداشت و درمان در شهرستان دامغان حاصل تلاش یک تیم بزرگ است که در قالب بیمارستان ولایت، بیمارستان برادران رضایی و همچنین در یک مجموعه بزرگ بهداشت و درمان در این شهرستان ارائه میشود.
او اضافه کرد: برای آنکه روزنه تعمیر و تجهیز بیمارستان رضایی دامغان بسته نشود، این بیمارستان را تحت عنوان بیمارستان بیماریهای خاص دامغان معرفی کردیم که در این مجموعه به بیماران خاص همچون دیالیزی، هموفیلی و… خدمات ارائه شود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان سمنان گفت: تاکنون اعتبار خاصی برای بیمارستان رضایی دامغان ابلاغ نشده و تمامی اقدامات انجامشده فعلی در این بیمارستان از محل اعتبارات دانشگاه هزینه شده است.
دانایی افزود: خوشبختانه تاکنون بالغ بر ۲.۵ میلیارد تومان اعتبار در بیمارستان برادران رضایی دامغان هزینه شده و تا اتمام آن نیز چهار میلیارد تومان اعتبار هزینه خواهد شد.
او بیان کرد: برای راهاندازی بیمارستان رضایی دامغان با ظرفیت ۳۰ تا ۴۰ تخت بالغ بر ۴۰ میلیارد تومان اعتبار موردنیاز است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان سمنان ابراز امیدواری کرد: با توجه به اقدامات انجام شده، طرح توسعهای مرکز درمان بیماران خاص و بخش دیالیز مستقر در کلینیک تخصصی برادران رضایی شهرستان دامغان نیز بهزودی به بهرهبرداری برسد.
همه کمک کنند
بههرحال، شرایط اقتصادی کشور این روزها بهگونهای است که میطلبد تا همه مردم، خیران، نیکوکاران، صاحبان صنایع و … برای اجرای پروژههای حیاتی موردنیاز مردم وارد میدان شده و کمککننده مسؤولان باشند.
گرچه این امر نافی وظایف اصلی دولت در خدمترسانی بهینه و کیفی به مردم نیست؛ اما باید تلاش شود تا کمبود اعتبارات و بودجهها خللی طولانی در روند خدمترسانی به مردم ایجاد نکند.
انتهای پیام/۷۴۰۰۱/م/